Op 03-04-2016 is de openingsrit door mij gereden. De rit was oorspronkelijk 165 kilometer maar is later aangepast door Robert naar een route van +/-200 kilometer.

Vanaf de start bij de MC Donalds was het wat somberder weer maar halverwege de route hebben we alleen maar zon gehad. We zijn gestart met 19 motorrijders waarvan 4 motorrijders die voor de eerste keer hebben mee gereden.

Nadat we een aardig stukje gereden hadden hebben we een koffie stop in Oude Tonge gehad.

De planning was om in Ooltgensplaat te lunchen maar deze locatie hebben we overgeslagen aangezien dit te dichtbij de koffie stop was. Na overleg met Cor hebben we besloten nog een stukje door te rijden en zijn we uiteindelijk in Strijen beland voor de Lunch. 

Volgens de eigenaar waren wij de 9e groep waardoor het aanbod in de te kiezen items iets was verminderd. Nu moet ik zeggen dat ik als voorrijder het eerste binnen kwam en best wel wat te kiezen had. De bestelde hamburger was dan ook erg lekker. Helaas had Martien de laatste keuze volgens mij en minder te kiezen. 

Na de lunch zijn we uiteindelijk uitgekomen in Barendrecht bij de Shell waar we nog even zijn gestopt en hierna om op te splitsen. Een groep is nog binnendoor richting Spijkenisse gereden en de andere zijn richting huis gegaan.

Al met al een leuke rit en 1 motorrijder had al aangegeven lid te willen worden van de Spikebikers.

Groeten, Edwin